torsdag 3 december 2009

Välkommen hem!

Igår kom vår nya familjemedlem- finaste whippettjejen Undimoon Twilight Moon hem. Katten Nisse välkomnade henne med förundran "Vad är det för tingest? Hon är ju mindre än mig". Hunden Tessa var skeptisk och muttrade genast att "Glöm inte bort vem som är nummer ett..."

Idag har Twiggy bitit Nisse i svansen, sprungit omkring med en av hans bajskorvar runt lägeheten, spillt ut en kaffekopp (med kallt kaffe), kissat inne ungefär 300 ggr, bajsat två, bitit husse så hårt i tummen så det gick hål i skinnet, tuggat på allt löst (och även viss fast inredning), druckit slaskvatten och klättrat upp på soffbordet. Men vaaaaad gör det när man är så SÖT?!

Mellan varven har hon sovit som en klubbad, varav en stund i Tessas "famn". De har även busat en stund ihop på fint sätt. Husse och matte räknar med att de är bästisar inom en snar framtid. Än så länge vaktar vi dock på Tessa som då och då vill vakta på Twiggy.

Efter ett dygn med lilla Twiggy kan vi konstatera att hon har spungit rätt in i våra hjärtan med full kraft. Och kraft finns det mer än man kan tro i den där lilla kroppen! Nu ska vi gosa ner oss i sängen hela flocken. Twiggy hälsar godnatt till alla sina kullsyskon runt om i landet och skickar ett stort tack till fina Erja och Tomas för en bra start i livet! God Natt!

2 kommentarer:

 1. Hej på Er!
  Vilken toppen fin blogg. Den ska bli rolig att följa. Många kramar till Er & Twiggy!
  Hälsningar! Erja & Thomas & Kennel Undimoon.

  SvaraRadera
 2. New Moon med familj6 december 2009 kl. 10:44

  Hej, här kommer en hälsning från Twiggy!!! ,( Undimoon New Moon ), hon är en underbar valp med samma härliga energi. Hon har blivit kompis med Basset Hounden Vespa som är mycket förundrad men även lite halvsur över nytillskottet i familjen. Vi tackar Erja och Thomas som har fött upp såna underbara och trygga valpar.
  Det ska bli kul att följa Twiggys blogg.
  Hälsningar från New Moon med familj.

  SvaraRadera